رسانه ملی موثرترین ابزار تغییر رفتارهای اقتصادی جامعه در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: رسانه ملی موثرترین ابزار همسو سازی رفتارهای اقتصادی جامعه در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن خادم عرب باغی در دیدار با مدیرکل صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی گفت : برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، باید فرهنگ لازمه ی آن در جامعه ایجاد و نهادینه شود تا رفتارهای اقتصادی آحاد جامعه در این مسیر قرار گیرند که در این میان رسانه ی ملی به عنوان موثرترین ابزار در جهت اقناع فرهنگ جامعه میتواند نقش بی بدیل ایفا نماید
عرب باغی افزود: پرداخت رسانه ی ملی به این موضوع مستلزم تعیین ماموریت، برنامه ریزی جامع محتوایی، برنامه سازی مطلوب و مدیریت هوشمندانه و کارآمد است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس با ابراز خرسندی از تولید برنامه های اقتصادی با محوریت ظرفیتی صنعتی و تجاری استان بخصوص منطقه آزاد ارس در شبکه استانی سهند گفت: با توجه به موقعیت و ظرفیت ویژه ارس در عرصه های صنعت و تجارت، سرمایه گذاران میتوانند با بهره مندی از قوانین خاص گمرکی و مالیاتی محصولاتی با ارزش افزوده بالا و تکنولوژی روز دنیا تولید و صادر کنند.
وی برنقش اساسی برنامه سازان شبکه استانی در شناساندن ظرفیت های این منطقه اشاره کرد و گفت: این منطقه به لحاظ موقعیت استراتژیک و وجود زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری و رونق تولید و صادرات، به یکی از قطب های اقتصادی مهم ایران تبدیل شده که همکاری صداوسیمای استان برای شناساندن آن در برنامه های رادیو و تلویزیون مشهود و ملموس و البته قابل تقدیر است.
عرب باغی اطلاع رسانی گسترده و صادقانه در رسانه های مختلف را بهترین راه حل برای گام نهادن در میدان رقابت با رقبای جهانی دانست و گفت : منطقه آزاد ارس با تمامی پتانسیل های بالقوه و کم نظیر اقتصادی همچون هم مرزی با کشورهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان، نزدیکی به کشورهای cis، وجود زیرساخت های گمرکی و ترانزیتی، قرارگیری در کریدور شمال- جنوب و ده ها مزیت دیگر جایگاه ممتازی در بین مناطق آزاد ایران دارد.
در این دیدار لطیفی مدیرکل شبکه استانی سهند نیز با اشاره پتانسیل های بالای اقتصادی ارس گفت : این منطقه به واسطه جذب سرمایه های داخلی و خارجی می تواند قطاراقتصادی استان و حتی کشور را در ریل دقیق و درست اقتصاد مقاومتی قرار دهد.
وی افزود : منطقه آزاد ارس سهم ویژه ای در برنامه رسانه ملی دارد و برنامه سازان شبکه استانی سهند تولیدات رادیویی و تلویزیونی خود را در راستای فرهنگ سازی پیرامون اقتصاد مقاومتی با محوریت این منطقه آماده پخش میکنند.
لطیفی اشتغالزایی، سرمایهگذاری، تولید، صنعت، کشاورزی و صادرات را از مزیت های منطقه آزاد دانست و گفت: هیچ پیشرفتی در حوزه اقتصاد نمایان نمیشود مگر با دریچه و پنجره رادیو و تلویزیون، چرا که همین رسانه ها میتوانند ازآغاز یک جریان اقتصادی تا به سرانجام رسیدن آن در کنار مردم و این حرکت اقتصادی باشند.
مدیرکل شبکه استانی سهند گفت: در سال گذشته بالغ بر 270 خبر ، بالغ 150 مورد برنامه رادیویی و بیش از 70 عنوان برنامه تلویزیونی به صورت زنده و تولیدی از منطقه آزاد ارس بروی آنتن پخش شبکه استانی سهند قرار گرفته است
وی افزود: همچنین بواسطه شبکه استانی سهند برنامه های زنده و تولیدی موثری نیز در حوزه های مختلف از شبکه های سراسری و از این منطقه تولید و پخش شده است.
لطیفی گفت : رسانه مفسر اقتصاد مقاومتی بوده و در شناخت حقیقی مردم از این مفهوم ارزشمند نقش موثری ایفا میکند و در این راستا کارشناسان و فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران منطقه آزاد ارس باید رسانه ملی را همراهی کنند.