مدیرعامل: دانشجویان پردیس های دانشگاهی ذخایر مدیریتی آتی منطقه آزاد ارس هستند
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: ذخایر مدیریتی آینده منطقه آزاد ارس، دانشجویان هستند و باید در راستای تامین نیازها و زیرساختهای آموزش عالی و تبدیل منطقه به قطب علمی و فناوری بیش از پیش تلاش مجدانه انجام گیرد.
علیرضا مقیمی در آیین شروع احداث ساختمان جديد پرديس بين المللي ارس دانشگاه تبريز افزود: سعی کنید با شناسایی نیازهای فعلی و آینده جامعه رشته های مرتبط با این نیازها را راه اندازی کنید.
مقیمی تصریح کرد: فعالیتهای گسترده ای در مرزها برای اغفال و تضعیف افکار و عقاید ملی مذهبی انجام می شود و در راستای مقابله با این نوع توطئه ها مراکز آموزش عالی نقش بسزایی دارند.
وی بر راه اندازی رشته های ایران شناسی و اسلام شناسی تاکید کرد و آنرا بهترین راه حل مقابله با برنامه های ضد فرهنگ اسلامی و ایرانی دانست.
رييس دانشگاه تبريز نیز در این آیین از زحمات و حساسیت مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس نسبت به مراکز آموزش عالی و تامین زیرساختهای مورد نیاز این مراکز قدردانی کرد.
دکتر علوی اظهار اميدواري كرد؛ با حمايت ويژه مسئولان منطقه آزاد ارس، اين پروژه در زمان تعيين شده به بهره برداري برسد.
سيد محمد تقي علوي اظهار داشت: با توسعه و گسترش فضاهاي آموزش عالي درمنطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا، به زودي شاهد توسعه همه جانبه اين منطقه در عرصه هاي مختلف خواهيم بود.
وي با اشاره به اينكه سايت آموزشي پرديس بين المللي ارس دانشگاه تبريز در محل سايت اصلي آموزشي اين منطقه فعاليت خواهد كرد، يادآورشد: ساختمان جديد به عنوان فضاي اداري و خوابگاهي مورد استفاده قرار مي گيرد.
مدير امور فني دانشگاه تبريز نيز در اين مراسم گفت: اين ساختمان در پنج طبقه و در زيربناي بيش از يك هزار و 200 مترمربع احداث مي شود و در صورت كسب مجوزهاي لازم دو طبقه به تعداد طبقات اين مجموعه افزوده خواهد شد.
جمشيد اسماعيلي اعتبار پيش بيني شده براي اجراي اين پروژه را هشت ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: با برنامه ريزي هاي انجام شده اميدواريم اين پروژه در مدت زمان شش ماه به بهره برداري برسد.
رييس پرديس بين المللي ارس دانشگاه تبريز هم در اين مراسم گفت: اين دانشگاه در راستاي پاسخ به تقاضاي روزافزون داوطلبان تحصيلات عالي در داخل و خارج از كشور و با توجه به برنامه هاي راهبردي بلندمدت خود نسبت به راه اندازي ابن مجموعه اقدام كرده است.
داود مختاري افزود: اين پرديس به عنوان واحدي از مجموعه دانشگاه تبريز در منطقه آزاد ارس كه جاذبه هاي گردشگري و تجاري فراواني دارد، باهدف توسعه فعاليت هاي آموزشي، پژوهشي اين دانشگاه در سطح ملي و بين المللي تاسيس شده است.
وي يادآور شد: اين پرديس از مهر ماه 1388 با پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد و در چهار رشته تحصيلي فعاليت علمي، آموزشي و پژوهشي خود را آغاز كرده است.
در حال حاضر تعداد رشته هاي اين پرديس به 11 رشته افزايش يافته و هم اكنون 507 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد در آن مشغول به تحصيل مي باشند.