جشنواره غذاهای محلی در مرکز خداآفرین منطقه آزاد ارس برگزار شد
همزمان با هفته سلامت، جشنواره غذاهای بومی و محلی در محدوده خداآفرین برگزار و سفره غذاهای محلی در این محدوده پهن شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، قائم مقام مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در مرکز خداآفرین در آیین شروع این جشنواره گفت: جشنواره غذاهای محلی با هدف معرفی و شناسایی غذاهای ایرانی که خوردن آن ها سلامت شهروندان را تضمین می کند، و با مشارکت شبکه بهداشت و درمان خداآفرین برگزار گردید.
وی با اشاره به تنوع غذاهای بومی و محلی خداآفرین گفت: شعار امسال هفته سلامت «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» است و غذاهای این محدوده بهترین غذاها هستند که مصداق این شعار بوده و از سلامت کافی برای تغذیه همه گروه های سنی برخوردارند.
ملکی افزود: محصولات کشاورزی تولید شده در این محدوده ارگانیک بوده و امکان طبخ غذاهای سالم را به اهالی می دهد.
این جشنواره یک روزه در گیت ورودی محدوده منفصل3 منطقه آزاد ارس و در جنب نمایشگاه صنایع دستی این محدوده برگزار شد.
در حاشیه این جشنواره توصیه های ایمنی غذا و پرهیز از مصرف بیش از حد نمک در قابل بروشور و پیام های تبلیغاتی به بازدید کنندگان عرضه شد.