با موضوع کلید های ارتباط و رفتار با نوجوان: اولین همایش نشست انجمن اولیا و مربیان در منطقه آزاد ارس برگزار شد
همایش نشست انجمن اولیاء و مربیان با موضوع کلید های ارتباط و رفتار با نوجوان با سخنرانی اساتید برجسته دانشگاه در منطقه آزاد ارس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس این همایش از ساعت 11 صبح امروز و با استقبال ویژه از سوی اولیاء و مربیان منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا برگزار گردید.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس در این همایش با اشاره به اهمیت کلید های ارتباط و رفتار با نوجوانان گفت: کلید نماد دولت تدبیر و امید است و در عین حال به قفل هایی اشاره می کند که در جامعه وجود دارند و باید باز شود.
بهرام سرمست با تاکید بر اهمیت تقویت ارتباط اثربخش و حل مشکلات اجتماعی بوجود آمده گفت: بحران هویت، مشارکت، مشروعیت، نفوذ و توزیع عادلانه که در حال حاضر از مشکل منطقه ای و بومی به بحران ملی تبدیل شده است مشکلات اجتماعی هستند که لازمه حل آنها آموزش و عزم همگانی است.
وی افزود: بحران های اجتماعی موجب شکاف بین نسل ها می گردد، همچنان که کودکان با والدین ارتباط موثر نخواهند داشت. باید هرچه سریعتر با آموزش های لازم رفع شود.
سرمست حرکت همسو با پیشرفت تکنولوژی های نوین ارتباطی را مورد تاکید قرار داد و گفت: متاسفانه والدین در این زمینه به مراتب از فرزندان کندتر و عقب تر هستند و آموزش و پروش نیز در مدارس روش درست زندگی کردن را به فرزندان آموزش نمی دهد.
معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس اظهار داشت: کودکان ما در زمینه علمی بسیار موفق ظاهر می شوند ولی در زندگی اجتماعی و ارتباط با همدیگر آموزش های لازم ارائه نمی شود و به همین دلیل نسل امروز تنهایی را با عمق وجود خود درک می کنند.
وی با تاکید بر شیوه آموزش روش اندیشیدن به جای آموزش اندیشه ها در ادامه به ابعاد مختلف مهارت های ارتباطی پرداخته و گفت: مهارت های کلامی، شنود و بازخورد و ضرورت تفاهم و درک متقابل میان والدین و فرزندان از علائم یک ارتباط موفق و موثر دانست.
دکتر پرویز سرندی دانشیار دانشگاه تبریز نیز توجه به نیازهای فرزندان و آگاهی از نشانه ها و رفتارهای دوره های سنی مختلف و بخصوص دوران بلوغ را مورد تاکید قرار داد.
دکتر سرندی شخصیت دادن به فرزندان قبل از دوران بلوغ و در دوران کودکی را یکی از عوامل مهم مسولیت پذیری در جامعه دانست و گفت: نباید فراموش کنیم که تربیت نسلهای آینده در دستان ماست و فرزندان امروز خانواده های فردا و آینده سازان جامعه خواهند بود.
وی افزود: خانواده مهمترین نقش را در تربیت صحیح فرزندان دارد و لازم است اولیاء و مربیان همواره همسو با تغییر و تحول نسل ها، ابزار و تکنولوژی های جهان و با کسب تجربیات و علوم نوین در راستای تربیت صحیح نسل های آینده تلاش کنند.
دانشیار دانشگاه تبریز شناخت نیازهای مختلف روحی، روانی و جسمی فرزندان در دوره های مختلف سنی را امری بسیار مهم در چگونگی تربیت خوب فرزندان دانست و تاکید کرد: اتخاذ رفتار مناسب و صحیح با فرزندان وابستگی شدیدی به آگاهی و شناخت اولیاء و مربیان از نیازهای هر دوره سنی در فرزندان دارد.
گفتنی است اولین نشست انجمن اولیا و مربیان با موضوع کلید های ارتباط و رفتار با نوجوان با استقبال گرم خانواده ها و مربیان آموزشگاه های فعال در منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا برگزار شد.