جمعه, 14 دی 1403

جستجو
نگاهی به چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی منطقه آزاد ارس

نگاهی به چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی منطقه آزاد ارس

همه ساله در هفته آخر آذر ماه به منظور ارج نهادن به امور پژوهش و تحقیق، با برنامه ريزي هاي سازمان منطقه آزاد ارس برنامه های ویژه ای به اجرا در می آید.

در اين برنامه ها ضمن معرفي برگزيدگان عرصه پژوهش و فناوري در زمينه هاي مختلف از جمله برگزيدگان علاوه بر اين، با برگزاری نشست ها و همایش های داخل منطقه ای جهت شناساندن ابعاد اهمیت پژوهش و تحقیق فرصتی فراهم می آید تا از فعالیت های مختلف پژوهشی تقدیر به عمل آید.


اگر من مدیرعامل بودم

همزمان با هفته پژوهش برگزاری مسابقه ای با عنوان اگر من مدیر عامل منطقه آزاد ارس بودم آغاز گردید. این مسابقه که در سطح منطقه و از سوی مدیریت برنامه و بودجه سازمان در حال برگزاری می باشد، با هدف ایجاد ارتباط با اقشار مختلف منطقه و کسب نظرات آنان درخصوص عملکرد سازمان منطقه آزاد ارس از گذشته تا حال می باشد. مطمئناً جمع آوری نظرات و پیشنهادات مردم و کسانیکه به طرق مختلف جزو مخاطبان سازمان محسوب می شوند و تحلیل اطلاعات حاصله از این نظرات گامی موثر در بهبود خدمات سازمان خواهد بود.

نظام پیشنهادات سازمان منطقه آزاد ارس
طرح نظام پیشنهادات سازمان منطقه آزاد ارس در راستای بهره گیری از ایده های پرسنل سازمان و مردم و سرمایه گذاران منطقه آزاد ارس از سوی معاونت توسعه مدیریت سازمان راه اندازی شد.

طرح نظام جامع پیشنهادات یکی از راهکارهای موثر مدیریت مشارکتی است و از طریق آن می توان به صورت داوطلبانه از فکر و اندیشه کارکنان و مردم برای چاره جویی و حل مسائل و مشکلات منطقه و سازمان بهره گرفت.

 

این نظام در راستای بهره گیری از نظرات مردمی و کارکنان در توسعه منطقه، در فاز اول در سطح کارکنان سازمان و با موضوع افزایش درآمدهای منطقه، اصلاح فرایندهای اداری و کاهش بروکراسی اداری و هزینه ها اجرا می شود.
در مراحل بعدی با تعریف فرایندها و نرم افزار تحت وب مورد نیاز برای این امر، با انتشار فراخوان عمومی جهت بهره مندی از نظرات مردمی موضوعات مختلف بصورت عمومی و تخصصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
استقرار نظام پیشنهادات در سازمان منطقه آزاد ارس راهکار بسیار مناسبی در راستای نیل به هدف ارتقای کمی و کیفی خدمات و تولیدات در این منطقه و نیز کمک به تحقق هر چه بهتر حقوق شهروندی در ارتباط با سازمان و ارائه خدمات بهتر در سطح منطقه است.

انتشار چهارمین کتاب آمارنامه منطقه آزاد ارس

آمار پایه و اساس برنامه ریزی و تصمیم برای مدیران و سرمایه گذاران است. در هفته پژوهش سال 1392 چهارمین کتاب آمارنامه منطقه آزاد ارس ویژه سال 1391توسط مدیریت برنامه ریزی و بودجه این سازمان در 13 فصل تهیه و چاپ شد. این کتاب به بررسی 208 عنوان آماری منطقه آزاد ارس در سال 1391 پرداخته است.

سرفصل ها و عناوین زیرشاخه ای آن مربوط به استراتژی های برتر تعیین شده برای منطقه آزاد ارس می باشد و بصورت دقیق و با انتشار صریح آمارها در حوزه های مختلف فعالیت سازمان، نگاهی جامع از موجودیت این منطقه را به مخاطب عرضه می کند.

 

در این کتاب مباحثی از جمله تاریخچه منطقه آزاد ارس و تقسیمات سیاسی آن، آب و هوا، جمعیت، صنعت و شرکت های ثبت شده، بازرگانی و هتلداری، بازارهای مالی، آموزش عالی، بهداشت و درمان، گردشگری، عمران شهری، امور زیربنایی و کشاورزی و دامپروری در منطقه آزاد ارس مورد بررسی آماری قرار گرفته است. در تمامی سرفصل ها نگاه آماری به چهار محدوده منطقه آزاد ارس در جلفا، نوردوز، خداآفرین و قلی بیگلو مورد توجه بوده، اطلاعات کلی در رابطه با فعالیت ها و امکانات خدماتی و رفاهی و تجاری و بازرگانی این مناطق در اختیار علاقمندان به ارس می باشد.

کتاب آمارنامه منطقه آزاد ارس با هدف ارائه وضعیت روشن از آمارهای اقتصادی برای چهارمین سال متوالی توسط مدیریت برنامه ریزی و بودجه سازمان منطقه آزاد ارس به مناسبت هفته پژوهش تهیه و چاپ می شود.

انتشار دومین کتاب اول ارس

حضور بخش خصوصی در بخش های پژوهشی و اجرائی شدن طرح های مورد پژوهش می تواند در آینده امکان تولید و صدور اطلاعات در ابعادی وسیع را فراهم نماید. مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس در سال گذشته با همکاری بخش خصوصی اطلاعات جامعه اصناف و تولید کنندگان و تجار منطقه را جمع آوری نمود. این اطلاعات پس از تحلیل و طبقه بندی به همراه نقشه های منطقه آزاد ارس و شهر جلفا در قالب کتاب اطلاعات اصناف و مشاغل با عنوان کتاب اول ارس همزمان با هفته پژوهش انتشار یافت.

تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی منطقه آزاد ارس
موضوع بهداشت محیط و اجتماع و سلامت از مهمترین مسایل پیش رو در یک جامعه می باشد و در منطقه ارس این مهم به دلیل مطرح بودن صنعت و گردشگری در کنار سایر حوزه های اقتصادی در حال توسعه، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
همزمان با هفته پژوهش با همت معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان، کارگروه سلامت و امنیت غذایی منطقه آزاد ارس با حضور رییس هیات مدیره و مدیرعامل این منطقه و رییس شبکه بهداشت و درمان و روسای ادارات مرتبط تشکیل و نخستین جلسه آن برگزار گردید.

این کارگروه برای نخستین بار با هدف بررسی و تحلیل مسایل پیرامون بهداشت و سلامت جامعه و مردم در این منطقه تشکیل جلسه داد.

نظارت بر واحدهای تولیدی و خدماتی در عین احترام به فعالیت های سرمایه گذاری در منطقه، جمع آوری و بررسی و تحلیل گزارشات لازم، حفظ امنیت غذا و سلامت مردم و گردشگران منطقه و ایجاد تسهیلات برای سرمایه گذاری در این زمینه از جمله وظایف این کارگروه می باشد.
در این نشست تهیه و اجرای طرح ساماندهی پسماند و تفکیک زباله در منطقه، احداث کلینیک تخصصی (به جهت نیاز کشورهای همسایه به امور درمانی)، پخت نان صنعتی برای کمک به مشکل تامین نان، ساماندهی دامپروری سنتی در منطقه، نظارت بر مسایل بهداشتی واحدهای خدماتی و تولیدی و ساماندهی عرضه میوه و تره بار از اولویت های کارگروه تعیین شد.

نصب بنرها و پوسترهای اطلاع رسانی هفته پژوهش در سطح منطقه آزاد ارس

مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس به مناسبت هفته پژوهش و در راستای یادآوری اهمیت آن در سطح منطقه اقدام به نصب بنرها، پوستر ها و پلاکاردهای تبلیغاتی نمود.

  


برگزاری چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس
برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی فرصتی برای تعامل مردم و دوستداران علم و پژوهش با یکدیگر می باشد. با عنایت به لزوم بهره مندی از ظرفیت های علمی منطقه ارس، نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی با هدف ایجاد نشاط علمی در جامعه و بهبود انگیزه در بین تلاشگران عرصه علم و فناوری همه ساله در منطقه آزاد ارس برگزار می شود.
وجود پردیس های دانشگاه های معتبر کشور و تحصیل بیش از هفت هزار دانشجو، فعالیت 70 واحد تولیدی و صنعتی مختلف و 140 واحد تولیدی و صنعتی در حال احداث در سایت های صنعتی منطقه آزاد ارس امتیازی کم نظیر برای ارتقاء کمی و کیفی صنعت و یافته های علمی و پژوهشی است و حضور در بازارهای جهانی و کسب جایگاه های علمی بین المللی با همسو شدن علم و صنعت محقق می شود.

همزمان با هفته پژوهش، با همت مدیریت های برنامه و بودجه و روابط عمومی و امور بین الملل و با همکاری معاونت های توسعه مدیریت و فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان و دانشگاه های مستقر در منطقه، چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی منطقه آزاد ارس از 25 الی 28 آذرماه سالجاری در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل جلفا برگزار گردید.

این نمایشگاه با عنوان چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات و با حضور مراکز آموزش عالی مستقر در ارس و بنیاد نخبگان در 11 غرفه برپا شد.

در نمایشگاه مذکور آخرین دستاوردهای پژوهشی و اختراعات 5 پردیس دانشگاهی و موسسات آموزش عالی منطقه آزاد ارس و همچنین مراکز پژوهشی و مخترعان منطقه به نمایش عموم گذاشته شد.
تجاری سازی ایده های علمی و ترغیب پژوهشگران به نوآوری و ایجاد پل ارتباطی بین سرمایه گذاران، پژوهشگران و مخترعین در راستای ایجاد ارزش افزوده، و همچنین ارتباط بین بخش های صنعتی و دانشگاهی هدف مهم چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس بود.
از برنامه های جنبی نمایشگاه می توان به برگزاری پانل های تخصصی سرمایه گذاری و پیوند دانشگاه و صنعت و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی اشاره نمود.

در انتهای نمایشگاه طی مراسمی به هر یک از شرکت کنندگان در این نمایشگاه لوح تقدیر و به مسئولین غرفه ها تندیس چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس اهدا گردید. در این آئین که با حضور رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل و معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد ارس، پژوهشگران و محققان و جمعی از مسؤلان پردیس ها و دانشگاه های مستقر در منطقه آزاد ارس برگزار شد، راه اندازی مرکز رشد تحقیقاتی، پارک علم و فناوری، مرکز حمایت از نخبگان، پژوهشکده صنعت و همچنین حمایت از پایان نامه ها و اختراعات برای رسیدن به مرحله نیمه صنعتی جهت ارائه به سرمایه گذاران علاقمند، مورتاکید و توافق حاضرین قرار گرفت.

مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس در نخستین روز نمایشگاه با بازدید از غرفه ها از نزدیک با فعالیت مراکز و فعالین علمی و پژوهشی و مخترعان و مبتکران منطقه آشنا گردید.

غرفه های حاضر در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس به شرح ذیل به معرفی تلاش های پژوهشی انجام یافته اقدام کردند.

پردیس ارس دانشگاه تهران
پردیس بین المللی دانشگاه تهران همانند پنجره ای از دانشگاه تهران و " نماد آموزش عالي كشور" به تعبير مقام معظم رهبري، یکی از شرکت کنندگان چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس بود. این دانشگاه اولویت های منطقه آزاد ارس را به عنوان اولویت های پژوهشی خود انتخاب نموده است و در راستای نیاز کشور برای توسعه علمی و صنعتی جهت رسیدن به عدم وابستگی گام برمی دارد. این دانشگاه در نمایشگاه مذکور اقدام به معرفی دستاوردهای پژوهشی خود به شرح ذیل نمود:
ـ فارغ التحصیلی 150 نفر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری
ـ تحصیل بيش از 950 دانشجو درمقاطع تحصيلي ارشد و دكتري
ـ ایجاد 36 رشته در مقطع كارشناسي ارشد
ـ ایجاد 12 رشته در مقطع دكتري تخصصي
ـ دسترسي به منابع علمي مانند كتابخانه مجهز و مقالات و كتاب‌هاي الكترونيكي روز دنيا براي دانشجويان

پردیس ارس دانشگاه علوم پزشکی تبریز
پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی دیگر از شرکت کنندگان چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس بود. این دانشگاه گرایش دانشجویان به سمت پژوهش و افزایش سطح علمی دانشگاه را جزو اهداف خود می داند و برای ارتقاء سطح دانش و رشد و توسعه همه گیر در جامعه و دستیابی به کیفیت بهتر در آموزش و تربیت نیروی متخصص و کارآمد حمایت ویژه ای از پایان نامه های پژوهش محور و کاربردی دارد. پردیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نمایشگاه فوق اقدام به معرفی دستاوردهای پژوهشی خود به شرح ذیل نمود:
ارائه 70 پایان نامه پژوهش محور
تحصیل بيش از 1000 دانشجو درمقاطع تحصيلي ارشد و دكتري عمومی و دکتری تخصصی
آغاز پژوهش در زمینه سلول های بنیادی

پردیس ارس دانشگاه تبریز 

پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی دیگر از شرکت کنندگان چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس بود. این دانشگاه با معرفی مطالعات و پیان نامه های ارائه شده از سوی اساتید و دانشجویان این دانشگاه در رشته های مهندسی، پایه و علوم انسانی، فعالیت های پژوهشی خود را برای بازدید کنندگان تشریح می نمود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بين المللي جلفا
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل جلفا یکی از شرکت کنندگان چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس بود. این دانشگاه با انتخاب بزرگترین غرفه نمایشگاه، اقدام به معرفی دستاوردهای پژوهشی خود به شرح ذیل نمود:
ـ 35 مقاله منتشر شده و ارائه شده در نشریات داخلی و بین المللی مانند ISI و کنفرانس های بین المللی از سوی اساتید و دانشجویان
ـ چاپ 4 جلد كتاب در حوزه مديريت
ـ تهیه سه طرح تحقيقاتي
ـ برگزاري همايش ملي حسابداري در سال 1389
ـ راه اندازی 6 رشته كارشناسي ارشد
ـ كسب مقام چهارم رشته محافظ تخم مرغ مسابقات بتن ايران توسط دانشجويان رشته عمران واحد بين المللي جلفا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر
دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهر که جهت معرفی ابتکارات و اختراعات اساتید و دانشجویان خود در نمایشگاه حضور یافته بود، یکی دیگر از غرفه های چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس را تشکیل می داد. این دانشگاه در کنار اختراعات و ابتکارات، پایان نامه های دانشجویی ارائه شده از سوی دانشجویان را به عنوان بخشی دیگر از عملکرد پژوهشی خود، در معرض دید بازدید کنندگان قرار داده بود.
مهمترین آثار ارائه شده از سوی این دانشگاه به شرح ذیل می باشند:
سیستم روشنایی
دستگاه جوش
روبات مین یاب
طرح های پژوهشی اجرا شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه
مقالات علمی بین المللی ارائه شده توسط اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه
کتابهای ترجمه شده و یا تالیف شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه
طرحها و نقشه های اجرا شده توسط دانشجویان و اساتید گروه معماری دانشگاه
مقالات ارائه شده توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه

دانشگاه پیام نور جلفا
دانشگاه پیام نور جلفا با داشتن بزرگترین و مجهزترین سالن کنفرانس منطقه متولی بخشی از همایش های دانشجویی و کارگاه های آموزشی می باشد. این دانشگاه در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس معرفی پایان نامه های پژوهشی خود در سطح کارشناسی را به عنوان عملکرد خود معرفی نمود.

اختراعات
این غرفه جهت معرفی اختراعات مخترعین منطقه آزاد ارس اختصاص یافته بود. در این غرفه دو تن از مخترعین منطقه به معرفی اختراعات و پژوهش های خود پرداختند:
ـ مهدي قصابي كندلجی
الف ـ اختراعات:
سيستم هوشمند اعلام وجود نشتي و محل آن به طور پيوسته در سيستم هاي لوله كشي آب
به شماره ثبت اختراع: 49709
سازه هاي آلومينيومي سبك و قابل حمل براي اقامت موقت
به شمارثبت اختراع: 49737
بتن سبك با قابليت جذب انرژي و كرنش بسيار بالا
به شمارثبت اختراع: 49710
بتن پليمري توانمند با استفاده از فناوري نانو

به شمارثبت اختراع: 52763
بتن مرمت و بازسازی و باززنده سازی
به شماره ثبت اختراع 62741
بتن با خواص فیزیکی چوب
به شماره ثبت اختراع 62727
هوشمند سازی معماری سنتی ایران
به شماره ثبت اختراع 62740
سازه اریگامی
به شماره ثبت اختراع 63405
میراگر هوشمند مخروطی
به شماره ثبت اختراع 63399
افزایش مقاومت و ضد آب نمودن بتن با استفاده از اختلاط انواع پوششهای الیافی و چسب زیست محیطی ان سی
به شماره ثبت اختراع 63418
استفاده از میلگرد فنری مخروطی جهت ساختمانها
به شماره ثبت اختراع 63404

ب ـ مقالات و طرح های پژوهشی:
معرفي كامپوزيتهاي FRP در تقويت و مقاوم سازي سازه ها در برابر حوادث طبيعي
مجله علمي پژوهشي مركز ملي مقاوم سازي
ارزيابي عملكرد بتن هاي با مقاومت بالا و مسلح به الياف پليمري كربني CFRP
اولین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای ، تبريز
زلزله ومديريت آن در ايران و ژاپن
اولين كنفرانس ملي مقاوم سازي ، تهران
معرفي كامپوزيتهاي FRP در تقويت و مقاوم سازي سازه ها در برابر حوادث طبيعي
اولين كنفرانس ملي مقاوم سازي ، تهران
بررسي اثر متاكائولن در كاهش نفوذ پذيري بتن
كنفرانس منطقه ای عمران ، شبستر
ارزيابي عملكرد بتن هاي با مقاومت بالا و مسلح به الياف پليمري كربني CFRP

طرح پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد مرند
بررسي اثر متاكائولن در كاهش نفوذ پذيري بتن
طرح پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد مرند
 Introducing FRP Composites for Reinforcing and Stabilizing Structures against Natural Hazards
3rd international conference on protection of structures against hazards, ونيز ايتاليا
 Study On design and executing of arched bridges in Karoon -3 dam
Dam engineering 5th international conference on, ليسبون پرتغال
 Lightening and strengthening of building using structural lightweight concrete
International Conference Excellence in Concrete Construction- through Innovation, لندن انگلستان
 lightweight aggregate concrete
کتاب در دست ترجمه

ـ مهدی محمدزاده
الف ـ اختراعات:
ـ یک اختراع در زمینه سیستم های انتقال قدرت
ـ سه اختراع در زمینه مکانیک و تبدیل انرژی

پژوهش های باستان شناسی سایت خداآفرین
کورگان‌ها از جمله شیوه‌های تدفین است که بدون ارتباط با محوطه‌های استقراری شکل می‌گرفته است و این شیوه تدفین مربوط به اقوام کوچ رویی است که از هزاره اول تا چهارم قبل از میلاد در مسیر کوچ خود اقدام به خاکسپاری در گذشتگان می‌کردند.
این کورگانها تنها نمونه معماری موجود از اقوام کوچرو مهاجراست که باقی مانده اند. با شناسایی معماری قبور، اشیای بدست آمده از قبور و شیوه تدفین، اطلاعات زیادی را در زمینه گاهنگاری، قوم نگاری، روابط اجتماعی، اقتصادی و طبقات اجتماعی بدست خواهد آمدو نقاط تاریک فرهنگ این اقوام روشنتر خواهد شد.
اخیراً تعدادی از باستان شناسان کشور با مشارکت سازمان منطقه آزاد ارس جهت حفاری و کشف آثار تمدن های گذشته در محوطه باستانی محدوده خداآفرین اقدام نموده اند.
مدیریت محدوده خداآفرین منطقه آزاد ارس با حضور در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات با معرفی اقدامات انجام یافته و کشفیات صورت گرفته در این منطقه دستاوردهای پژوهشی انجام یافته در راستای شناسایی قدمت تمدن های این منطقه را در معرض دید بازدید کنندگان قرار داده بود.
اشیاء پیدا شده سفالی، مفرغی و سنگی هستند که از درون 13 کورگان متعلق به دوران آهن 2 می باشند. همچنین گردنبندهایی از جنس صدف نیز در این کوگان ها کشف شده است.
مدیریت محدوده خداآفرین منطقه آزاد ارس با احداث موزه و جمع آوری و استقرار اشیاء یافت شده در این موزه درنظر دارد گامی موثر را در شناسایی تمدن های باستانی حاشیه رود ارس بردارد.

موسسه ژئوپارک ارس
موسسه ژئوپارک ارس یکی از مجموعه های پژوهشی منطقه آزاد ارس می باشد. در این نمایشگاه این مجموعه با ارائه عملکرد یک ساله خود در زمینه تحقیقات در حوزه زمین شناختی مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت. اراضی و کوه های حاشیه رود ارس از قدمت بسیاری برخوردار و متعلق به دوران سوم زمین شناسی می باشند. این موسسه که با حضور متخصصان و اساتید دانشگاهی این رشته در منطقه ارس فعالیت خود را آغاز نموده است، با همکاری سازمان منطقه آزاد ارس بخشی هایی از این منطقه را به عنوان ژئوسایت های ارس انتخاب نموده است و با کشف و بررسی آثار به دست آمده از مناطق انتخابی گامی موثر در شناسائی تاریخچه منطقه بر می دارد. در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات منطقه آزاد ارس، این موسسه با ارائه فیزیکی سنگواره های کشف شده حضور یافته بود.

رباتیک
در این غرفه از چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات بخشی از تلاش های نخبگان منطقه آزاد ارس معرفی گردید. از جمله آثار به نمایش درآمده ربات های مسیریاب بود. این غرفه با توجه به علاقمندی قشر جوان و نوجوان مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت.

منطقه آزاد ارس
مدیریت برنامه ریزی و بودجه سازمان منطقه آزاد ارس با همکاری سایر معاونت ها و مدیریت های سازمان، در طول یک سال گذشته پروژه های مختلفی در بخش پژوهش و توسعه به انجام رسانده است. در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی و اختراعات واحد تحقیق و توسعه سازمان با حضور در غرفه مجزا به معرفی فعالیت های خود در این بخش پرداخت. این واحد که کلیه فعالیت های پژوهشی سازمان و همچنین برگزاری برنامه های هفته پژوهش را مدیریت می نماید، علاوه بر برنامه های برگزار شده در هفته پژوهش، اهم فعالیت های خود در طول یکسال گذشته را به به شرح ذیل معرفی نمود:
تهیه، تدوین و انجام مطالعات امکان سنجی بیش از 80 پروژه قابل سرمایه گذاری
انتشار کتاب فرصت های سرمایه گذاری منطقه آزاد ارس به زبان های فارسی و انگلیسی
انجام مطالعات طرح های دارای اولویت سازمان (تصویر صفحه بعد)
برگزاری همایش های مختلف در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی


برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/1920
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه
24 آذر 1403
" چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد با تمرکز بر منطقه آزاد ارس"

نگاهی به سفر اخیر دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به منطفه آزاد ارس

24 تیر 1403
در بازدیدمدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس عنوان شد؛

مراحل پایانی آماده‌سازی سایت ۴۰ هکتاری ارس برای سرمایه‌گذاران

10 تیر 1403
معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان خبر داد؛

صدور پایانکار برای 6 مجتمع تجاری دیگر در منطقه آزاد ارس