دوشنبه, 24 دی 1403

جستجو
دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی و صنایع معادن تبریز و منطقه آزاد ارس در ارمنستان بزودی دایر می شود

دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی و صنایع معادن تبریز و منطقه آزاد ارس در ارمنستان بزودی دایر می شود

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس در سفری دو روزه به ارمنستان از راه اندازی دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تبریز و منطقه آزاد ارس در استان آرماویر این کشور در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس صادق نجفی که به همراه هیاتی با حضور استاندار آذربایجان شرقی و گروهی از صاحبان صنایع آذربایجان شرقی جهت گسترش تعاملات اقتصادی و سرمایه گذاری به کشور ارمنستان سفر کرده بود گفت: مذاکرات اولیه برای تاسیس این دفتر جهت ارائه اطلاعات و مشاوره سرمایه گذاری و تجاری در ارمنستان انجام گردید و بزودی این مرکز راه اندازی خواهد شد.
صادق نجفی خاطرنشان کرد: تنها مرز زمینی ایران با ارمسنتان در مرز نوردوز در محدوده منطقه آزاد ارس واقع شده و بزودی با عملیاتی سازی این بخش از منطقه آزاد تسهیلات قانونی مهمی برای فعالان اقتصادی و بازرگانان فعال دو کشور شامل می شود.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود با جاری شدن قوانین مناطق آزاد در این منطقه مرزی تعاملات و مبادلات اقتصادی و مرزی دو طرف بخصوص در حوزه حمل و نقل و انبارداری و تجارت به شکل گسترده ای توسعه یابد.
بر همین اساس در سفر دو روزه این هیئات مباحثی در رابطه با گسترش تعاملات اقتصادی و سرمایه گذاری در دیدار با معاون نخست وزیر و وزیر مناطق ارمنستان مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و انجام مذاکرات رسمی با استاندار آرماویر از جمله برنامه‌های سفر هیأت اقتصادی آذربایجان‌شرقی به این کشور بود.
گفتنی است این هیئات از چند واحد صنعتی و تولیدی، مزارع پرورش گوسفند و گلخانه‌های صنعتی نیز بازدید کرد.
سطح مبادلات تجاری ایران و ارمنستان در سال گذشته 300 میلیون دلار بود که با توافق مسئولان دو کشور این میزان در سال جاری 40 درصد افزایش می‌یابد.
جمهوری ارمنستان با 29 هزار و 743 کیلومتر مربع مساحت و سه میلیون نفر جمعیت یکی از جمهوری‌های شوروی سابق است که پس از فروپاشی این کشور در سال 1370 تاسیس شد.
این کشور با گرجستان، ترکیه، ایران، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان مرز مشترک دارد و کشورهای روسیه، چین، بلغارستان، آلمان، هلند، ترکیه، ایران و گرجستان مهم‌ترین شرکای تجاری آن محسوب می‌شوند.
الماس‌سازی، ماشین‌آلات برش فلزات، موتورهای الکتریکی، لاستیک، صنایع نساجی، دارو، کامیون، ابزارآلات، مواد غذایی و ابریشم خام مهم‌ترین صنایع این کشور را تشکیل می‌دهند و از عمده محصولات صادراتی آن می‌توان به شمش آهن، مس، فلزات، الماس، مواد معدنی، مواد غذایی و انرژی اشاره کرد.
ارمنستان همچنین عضو سازمان تجارت جهانی است و تولید ناخالص داخلی آن به 9.4 میلیارد دلار بالغ می‌شود.
برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/1369
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه
24 آذر 1403
" چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد با تمرکز بر منطقه آزاد ارس"

نگاهی به سفر اخیر دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به منطفه آزاد ارس

24 تیر 1403
در بازدیدمدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس عنوان شد؛

مراحل پایانی آماده‌سازی سایت ۴۰ هکتاری ارس برای سرمایه‌گذاران

10 تیر 1403
معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان خبر داد؛

صدور پایانکار برای 6 مجتمع تجاری دیگر در منطقه آزاد ارس