منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
جمعه, 12 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
باز شدن پنجره امید و تحول به روی مناطق آزاد / هم‌افزایی مناطق آزاد و قوه قضائیه در جهت تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید
رضا مسرور در نشست با معاون اول قوه قضائیه مطرح کرد:

باز شدن پنجره امید و تحول به روی مناطق آزاد / هم‌افزایی مناطق آزاد و قوه قضائیه در جهت تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید

در نشست دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با معاون اول قوه قضائیه بر ضرورت هم افزایی و همکاری دو مجموعه در جهت رفع موانع تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس به نقل از فرینا، رضا مسرور در نشست با معاون اول قوه قضائیه که با حضور مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد برگزار شد، با اشاره به نام‌گذاری سال‌جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، گفت: اساس تأسیس مناطق آزاد بر مبنای جذب سرمایه‌گذاری شکل گرفته و این نام‌گذاری بیانگر اهمیت توجه به سرمایه‌گذاران است.

مسرور با اشاره بر اینکه فضای روانی مناسب، می‌تواند به تقویت بخش‌خصوصی و جذب سرمایه‌گذار کمک کند افزود: اصول و قوانین مرتبط با سرمایه‌گذاری نباید با تغییر دولت‌ها و مدیران دستخوش تغییر شود، چرا که این امر موجب بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران خواهد شد. 

وی نقش فضای روانی و امنیت ذهنی را در جذب سرمایه‌گذاری بسیار مهم دانست و اظهارداشت: اگر این فضا را برای فعالان اقتصادی بهبود بخشد، شاهد تقویت بخش خصوصی و افزایش ورود سرمایه‌گذاران خواهیم بود.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با قدردانی از رویکرد حمایتی معاون اول قوه قضائیه، تصریح کرد: ایجاد ارتباط سیستمی و هماهنگ با قوه قضائیه در سطح استان‌ها و همراهی مدیران قضایی با مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد، می‌تواند فضای روانی مطلوب‌تری برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند و به بخش خصوصی کمک قابل توجهی داشته باشد.

مسرور در پایان تأکید کرد: با وجود برخی چالش‌ها و موانع، برای نقش‌آفرینی مؤثرتر مناطق آزاد در جذب سرمایه گذار و تقویت چرخه اقتصادی کشور عزم جدی و برنامه های عملی داریم.

گفتنی است در ادامه این نشست، معاون حقوقی دبیرخانه و مدیران عامل سازمان‌های منطقه آزاد کیش، قشم، چابهار، انزلی و سیستان، نفطه نظرات و درخواست‌های خود از قوه قضائیه را بیان کردند.

برچسب:
#ارس_#جلفا_#نوردوز_#خدا_آفرین#مناطق_آزاد
http://arasfz.ir/news/id/13680
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

19 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

دانشگاه ها نقشی اساسی در توسعه پایدار ارس دارند

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

31 فروردین 1404
حضور سازمان منطقه آزاد ارس در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵؛

جذب سرمایه گذاری، تولید و صادرات سه ضلع اصلی راهبرد توسعه منطقه آزاد ارس

19 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

دانشگاه ها نقشی اساسی در توسعه پایدار ارس دارند