پنجشنبه, 01 آذر 1403

جستجو
گفت و گو با کودکان حافظ کل قرآن کریم جلفا

گفت و گو با کودکان حافظ کل قرآن کریم جلفا

مائده صادقی و حنانه یاسینی میهمان محفل گفتگوی ما در مدیریت فرهنگی و آموزشی ارس بودند.

مائده صادقی به همراه مادرش بعد از اتمام مراسم اختتامیه مسابقات قرآنی ارس در این گفتگوی صمیمی گفت: از هشت سالگی حفظ قرآن کریم را شروع کردم و در مدت سه سال حافظ کل قرآن کریم شدم.

من با حمایت و تشویق خانواده در محافل و جلسات قرآنی حاضر شدم و با حمایت و راهنمایی های اساتید و توانستم همراه با لذت و شادی از حضور در مجالس و محافل قرآنی، حافظ کل قرآن کریم شوم.

او به هم سن های خود توصیه هایی داشت: من به خردسالان و هم سن های خودم توصیه میکنم که اوقات فراغت خود را با خواندن و حفظ قرآن کریم پر کنند و از سرگرمی ها و اموری که تاثیری در رشد فکری و روحی آنان ندارد پرهیز کنند.

قرائت و حفظ قرآن علاوه بر تاثیرات مهم روحانی، باعث تقویت حافظه نیز میشود؛ بعنوان مثال حفظ قرآن باعث تقویت حافظه و نشاط و انگیزه فعالیت های اجتماعی مثبت من شده است.

 

حنانه یاسینی ۱۳ ساله یکی دیگر از دختران حافظ کل قرآن کریم در جلفا، در این گفتگو از شیوه های یادگیری تا اهمیت قرائت و حفظ قرآن کریم گفت و از مسئولین هم درخواستی داشت.

حنانه یاسینی گفت: من از هشت سالگی حفظ قرآن کریم را شروع کردم و در یازده سالگی حافظ کل قرآن کریم شدم.

با خانواده در جلسات قرآنی شرکت میکردم و جذابیت جلسات صوت و لحن و تلاوت قرآن در این محافل موجب علاقمندی من به حفظ قرآن کریم شد.

این حافظ کل قرآن کریم در ادامه گفت: تلاوت یا حفظ قرآن کریم تاثیر مثبتی در زندگی انسان دارد چراکه خداوند شیوه زندگی صحیح و سالم را به انسان بیان کرده است.

علاقمندان به حفظ قرآن کریم باید با صبر و شکیبایی و لذت بردن از آیات قرآن و بهره گیری از رهنمودهای مربیان در این مسیر گام بردارند.

یادگیری تلاوت و حفظ قرآن کریم لذتبخش است اما باید زیر نظر مربیان مجرب انجام گیرد و بهتر است کسانیکه در ابتدای این مسیر هستند برای جلوگیری از بروز لطمه به حفظ آیات قرآن کریم، ابتدا با یادگیری تلاوت صحیح سوره های کوتاه شروع کنند و در ادامه با کمک مربیان نسبت به حفظ آیات اقدام کنند.

این دختر ۱۳ ساله و حافظ کل قرآن کریم از اهمیت برگزاری محافل قرآنی گفت: حضور ما در محافل قرآنی و مسابقات باعث ایجاد انگیزه برای یادگیری بیشتر و آشنایی و دوستی با انسان های موفق و مثبت اندیش شده و همچنین زمینه رقابت صحیح و استفاده از تجربه مربیان و قرآن آموزان بزرگتر از خودمان را فراهم می کند.

حنانه در بخش دیگر از سخنانش گفت، یکی از مزیت های حفظ گام به گام و شرکت در مسابقات را ایجاد انگیزه برای افزایش تعداد جزهای قرآن برای مسابقات بعدی است.

او همچنین درباره روش حفظ خود گفت: ابتدا با حفظ شماره آیات و صفحات و جزها و سوره ها شروع کردیم و برای پیشرفت در حفظ با همراهی دوستان از اصول مباحثه و تحویل بهره گرفتیم.

وی از مسئولین خواست علاوه بر فراهم کردن شرایط حضور بیش از پیش حافظان قرآن کریم در مسابقات و کمک به ارتقا سطح کیفی و فنی و افزایش تجربه قرآن آموزان، موسسه قرآنی در شهر جلفا راه اندازی کنند تا علاقمندان با بهره گیری از تخصص مربیان به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنند.

این حافظ خردسال کل قرآن کریم از معاونت فرهنگی اجتماعی گردشگری منطقه آزاد ارس بخاطر برگزاری تنها رویداد قرآنی در این منطقه تشکر کرد و گفت: این رویدادهای قرآنی موجب افزایش اعتماد به نفس قرآن آموزان و فرهنگسازی یادگیری قرآن شده است.

 

**اما یکی دیگر از میهمانان گفتگوی صمیمی ما فرزانه سیرانی مادر مائده صادقی بود.

فرزانه سیرانی نیز در این گفتگو بر اهمیت توجه والدین به یادگیری قرآن کریم از سنین کودکی فرزندان تاکید کرد و گفت: از خانواده ها خواهش میکنم فرزندان خود را در مسیر قرآن و دین راهنمایی کنند؛ علوم قرآنی شادی بخش و هدایتگر زندگی است.

برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/11009
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه
24 تیر 1403
در بازدیدمدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس عنوان شد؛

مراحل پایانی آماده‌سازی سایت ۴۰ هکتاری ارس برای سرمایه‌گذاران

10 تیر 1403
معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان خبر داد؛

صدور پایانکار برای 6 مجتمع تجاری دیگر در منطقه آزاد ارس

05 آذر 1402
در بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از پروژه های عمرانی ارس مطرح شد؛

اجرای پروژه احداث باند دوم جلفا مرند با بالاترین سرعت ممکن