برگزاری دوره مجازی "آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی HACCP " در ارس
دوره " آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی HACCP " بصورت مجازی در منطقه آزاد ارس برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، این دوره آموزشی برای مدیران کنترل کیفیت و تولید، مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی- آشامیدنی، بهداشتی و سلامت محور مناطق آزاد و علاقمندان این حوزه 21 تیرماه بصورت مجازی برگزار می شود و در پایان دوره برای شرکت کنندگان گواهی نامه معتبر صادر می شود.
دوره " آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی HACCP " توسط دکتر فریده محمودزاده کارشناس مدیریت غذا و داروی ارس برگزار می شود و شامل سرفصل های آشنایی با HACCP و مراحل اجرای آن و تشکیل تیم، رویه های کنترل حیوانات موزی، دفع پسماندها، نحوه شناسایی خطرات، آشنایی با مخاطرات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی، شناسایی نقاط کنترل بحرانی یا CCP ها، مشخص کردن حدود بحرانی می باشد که مهلت ثبت نام 5 تا 20 تیرماه و زمان برگزاری دوره 21 تیر ماه راس ساعت 9 الی 12 می باشد.
علاقمندان جهت ثبت نام می بایست به لینک lms.arasfz.ir مراجعه نمایند.