مساجد تاثیرگذارترین جایگاه در اجرای طرح کمک مومنانه ایام کرونا
مدیرکل امور استانهای ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور، مسجد و فرهنگ دینی مسجد را یکی از تأثیرگذارترین جایگاه ها اجرای طرح کمک های مومنانه در ایام کرونا عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس؛ حسین براتی مدیرکل امور استان های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بهمراه مدیر کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ضمن حضور در منطقه آزاد ارس در نشستی که با مدیرکل فرهنگ و ارشاد منطقه آزاد ارس داشت گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد در ایام شیوع این بیماری با پیروی از دستورات و فرامین رهبر معظم انقلاب، نقش مهمی ایفا نمودند و فعالیت های خوبی در راستای مبارزه با این ویروس و همچنین «کمک مومنانه» انجام دادند.
براتی با تاکید بر لزوم فعال سازی و تقویت فعالیت های کانون های مساجد افزود: مساجد همواره نماد همدلی و همگرایی است و کادرسازی، توانمندسازی و هدایت ظرفیتهای موجود بومی، فرهنگی و هنری مردمی برای تقویت برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد بهره گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه در منطقه آزاد ارس بستر مورد نیاز جهت تقویت کانون های مساجد فراهم است خاطرنشان کرد: تقویت محتوایی و فکری کانون های فرهنگی هنری مساجد می تواند بستر تحول بزرگ فرهنگی در جامعه باشد از این رو ضروری است ایجاد کانون های فرهنگی هنری مساجد بنا به شرایط جمعیتی و جغرافیایی شهرها وروستاهای بالای هزار نفر و نیز تقویت کیفی و کمی برنامه های آیینی مذهبی و اجتماعی برنامه ریزی شود.
مدیر کل فرهنگ وارشاد منطقه آزاد ارس ضمن ارائه گزارشی از تعداد مساجد و کانون های فرهنگی هنری مساجد منطقه، گفت: اقدامات انجام یافته در این زمینه شامل دو حوزه عمرانی و فرهنگی می شود که در بحث عمرانی مهم ترین آن مساعدت 25 میلیارد ریالی سازمان منطقه آزاد ارس جهت تجدید بنای مسجد جامع جلفا می باشد.
سعید شیرمحمدی افزود: احداث و تجهیز مساجد، امام زادگان و حسینیه ها بعنوان مراکز فرهنگی در داخل محدوده و نواحی همجوار، تجهیز نمازخانه های مجتمع های تجاری ارس، نمازخانه های مدارس، نمازخانه های بین راهی و مساعدت به تجهیز نمازخانه های بین راهی استان از دیگر اقدامات عمرانی در حوزه فرهنگی هنری مساجد می باشد.
وی در پایان افزود: در حوزه فرهنگی نیز برگزاری مسابقات کتابخوانی، توزیع ۵ هزار جلد کتاب به کتابخانه های مساجد و برگزاری هفت دوره متوالی مسابقات قرآن، اذان و نهج البلاغه از عمده ترین اقدامات فرهنگی می باشد.