منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
دوشنبه, 18 فروردین 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اعلام کرد:تخصیص گرنت ویژه به شرکت‌های دانش بنیان منطقه آزاد ارس

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اعلام کرد:تخصیص گرنت ویژه به شرکت‌های دانش بنیان منطقه آزاد ارس


رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از اختصاص گرنت و اعتبار ویژه به شرکتهای دانش‌بنیان مستقر در منطقه آزاد ارس با نگاه صادراتی خبر داد و گفت: همه شرکت‌هایی که اهتمام ویژه ای برای برطرف کردن مشکلات منطقه آزاد ارس دارند، پشتیبانی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه ازاد ارس به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر عباس زارعی هنزکی در دومین نشست تخصصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور که در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار امیدواری کرد که در منطقه آزاد چابهار هم نظیر منطقه آزاد کیش، قشم و ارس با وجود پردیس‌های دانشگاه تهران این اتفاق بیفتد.

وی با تأکید بر ضرورت تشکیل نت‌ورک میان مناطق آزاد و در کنار هم قرار گرفتن مناطق آزاد افزود: باید در این مناطق واردات محصولات تمام نشده و صادرات محصولات تمام شده رخ دهد که راه حل آن را اکسپورت تک دیدیم.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه با برطرف شدن مشکلات صادرات درآمد ناخالص ملی هم افزایش می‌یابد، گفت: پردیس‌های دانشگاه تهران برای برطرف کردن مشکلات مناطق آزاد آمادگی دارد.

دکتر زارعی با اعتقاد به اینکه مناطق آزاد مسأله نیستند بلکه راه حل هستند، افزود: امروزه در دنیا مناطق آزاد راه حلی برای مشکل صادرات و واردات هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران هم به مانند مناطق آزاد راه‌حل محسوب می‌شوند، ادامه داد: دانشگاه تهران به عنوان راه‌حلی در پیوستار آموزش، پژوهش و نوآوری خدمت و حرکت می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه در مناطق آزاد همواره به دنبال نهاد بودیم اما محتوایی نداشتیم، یادآور شد: به دنبال نوآوری با محرک صادرات هستیم در آن صورت پلتفرم‌های مختلف مطرح می‌شود.

در ادامه این نشست، کیانی رئیس اداره تسهیل دانش بنیان و فناورانه وزارت امور خارجه با بیان اینکه از تشکیل این اداره بیش از یکسال نمی‌گذرد، گفت: باید قوانین نوآوری و استانداردسازی شوند تا شرکت‌های دانش بنیان فناور، خلاق و مراکز رشد افزایش سرمایه ایجاد کند.

وی با تأکید مجدد بر ضرورت روزآوری قوانین و باز بودن دست مدیران مناطق آزاد افزود: در این مناطق در بخش تجاری نباید گمرک اعمال قدرت کند و اگر به موفقیت لازم در این باره نائل نشدیم به علت نداشتن اطلاعات لازم است.

رئیس اداره تسهیل دانش بنیان و فناورانه وزارت امور خارجه با بیان اینکه این مناطق به حمایت ۱۰۰ درصدی نیاز دارند، در ادامه خاطرنشان کرد: هم اکنون بیشترین صادرات در اپلیکیشن است.
به گفته کیانی، باید از شرایط کشورهای همسایه چون دبی استفاده شود.
بر اساس این گزارش، روح الله استیری مدیر کل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل با اشاره به صادرات به ۱۵ کشور همسایه در ادامه بر نقش مناطق آزاد در حوزه صادرات به کشورهای منطقه تأکید کرد و گفت: معاونت علمی ریاست جمهوری به مدت ۳ سال است که به این اهمیت پی برده و تعاملاتی را با مناطق آزاد آغاز کرده است.
وی از حمایت حضور شرکتهای دانش بنیان در بازارهای بین الملل به ویژه در منطق آزاد همه شرکتهای فناور و دانش بنیان خبر داد و گفت: حمایت معاوت علمی ریاست جمهوری برای توسعه کار در بستر مناطق آزاد است.
مدیر کل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان در ذیل قوانین مناطق آزاد هستند، افزود: منطقه آزاد ارس می‌تواند کریدوری برای صادرات شرکت‌های دانش بنیان استان و منطقه باشند که تمایل به حضور در عرصه بین الملل دارند و به آنها حمایت‌ها را تخصیص دهند.
استیری با اشاره به ارتباط نزدیک این دفتر با وزارت امور خارجه در ادامه گفت: باید مناطق آزاد با کشورهای همسایه تعامل داشته باشند و برای حمایت و تقویت تعامل صادراتی اعلام آمادگی می‌کنیم.
وی با اشاره به دغدغه شرکت‌های دانش بنیان برای تأمین مالی گفت: معاوت علمی پلتفرمی برای تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان دارد و میزبان این شرکت‌هاست و در این راستا بانک توسعه صادرات ۴۰۰ میلیارد تومان برای اختصاص تسهیلات برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته است و بدین ترتیب این شرکتها می‌توانند از تسهیلات ترجیحی بانک‌های طرف همکار معاونت علمی ریاست جمهوری برخوردار شوند.

برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/10127
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی